Chillie Kiki

Schoolstraat 260, Almere

2.3/5(8)
no verificado

Servicios

editar
pagar con tarjeta fácil aparcamiento zona de fumadores amigable con el turista La información no ha sido verificada por Greenmeister.

Horario de apertura

editar

Comentarios

2
topcomment

Als je graag genaaid wil worden dan is dit een goed adres. Alles is al vooraf “afgewogen” dus je ziet/weet niet hoeveel je krijgt. Weeg je het thuis dan is het lang niet de gram die je hebt gekocht. Daarnaast een hoop takken en bladeren. Arrogant personeel en zeer slechte kwaliteit wiet/hash. Absoluut geen aanrader.

1

slechte service :(

1

Matige wiet, slechte service, veel blad en tevens hebben ze me 10% inhoud te weinig gegeven op mijn aankoop. Daar kom je thuis pas achter bij het na wegen. Die optie is niet aanwezig in de shop met hun prefix verpakkingen. Met andere woorden: ZE BESTELEN HUN KLANTEN Ik kwam hier alleen maar halen wanneer ik even snel aan de wiet wilde komen in de buurt, maar zelfs dat doe ik nu niet meer en raad iedereen af hier naar binnen te lopen.

1

Zeer slecht shop, slechtste waar ik geweest ben. Slecht kwaliteit en zeer onvriendelijk personeel

0

Zeer matig. Vriendelijke mensen wel. Vandaar 2 sterren ipv 1

0

Top kwaliteit wiet, Amnesia zeker een aanrader. Goedkoper dan bij andere shops in de stad. Makkelijk parkeren voor de deur (gratis)

0

Zegmaar goeie morro hasj na 2g nog niet het gevoel dat ik iets heb gerookt ziet eruit als trekdrop

0

Slechte hasj redelijke wiet

-5

Beste uit Almere. Geen discussie mogelijk!