Espresso

Rondweg 3A, Mijdrecht


Servicios

pagar con tarjeta fácil aparcamiento zona de fumadores

Premios

Best coffeeshop 2020
Best sativa flower 2019

Horario de apertura

verificado

Comentarios

10
topcomment

goede ervaringen hier

4

Always great quality and professional help. They take their time to help you and inform you no matter how busy it is at the moment. They give a great example how it should be done.

3

goede shop met vriendelijk personeel en goede kwaliteit wiet

2

Is mijn vaste shop, terwijl ik zelf uit woerden kom. Altijd ruime keuzes aan wiet en hash! In verschillende prijs klasse. Heb zelde een wietje gehad die mij tegen viel, maarja gebeurt bij elke shop wel is hé. Personeel is altijd vriendelijk, en als je niet weet wat je moet kiezen geven ze goede suggesties 👌 al met al een goede coffeeshop!

2

Top quality

2

Top personeel en lekkere wiet

-5

Hun wiet is Bijna altijd slechte wiet maar wel duur. Das is jammer wit wido kost 8.50 over al maar hier lichten ze je op omdat er geen andere schop in de buurt is.

-5

Oplichter daar allen. Slechte weet voor Nederlands wiet😘

-7

Het kan beter ze moeten beter inkopen dat kan iemand die niet rookt niet je kan niet aan alle Wiet zien of die goed is of die nep testen gewoon en echt wiet junk laten token dan vragen hoe en wat maar ze kijken naar de prijs als ie maar goedkoop is is ie goed voor hun. Ik hoop dat ik en vergunning kreeg dan had je eerlijk prijs betaalt. Maar ja de gemente is om gekocht 😂😂😂

ACTUALMENTE ABIERTO

La cafetería Espresso está abierta hasta 22:00

se abre en Google Maps

ACTUALMENTE ABIERTO

abierto hasta 22:00