Espresso

Rondweg 3A, Mijdrecht


Servicios

pagar con tarjeta fácil aparcamiento zona de fumadores amigable con el turista

Premios

Best coffeeshop 2020
Best sativa flower 2019

Horario de apertura

verificado

Comentarios

12
topcomment

goede ervaringen hier

4

Always great quality and professional help. They take their time to help you and inform you no matter how busy it is at the moment. They give a great example how it should be done.

3

Is mijn vaste shop, terwijl ik zelf uit woerden kom. Altijd ruime keuzes aan wiet en hash! In verschillende prijs klasse. Heb zelde een wietje gehad die mij tegen viel, maarja gebeurt bij elke shop wel is hé. Personeel is altijd vriendelijk, en als je niet weet wat je moet kiezen geven ze goede suggesties 👌 al met al een goede coffeeshop!

3

goede shop met vriendelijk personeel en goede kwaliteit wiet

3

Top personeel en lekkere wiet

2

Top quality

1

Love it, good shop!

1

Na een flink aantal jaren vaste klant te zijn geweest van een shop op de grens van Amstelveen heb ik deze shop ontdekt. Ik constateerde vervuiling in de wiet bij mijn oude shop en zocht een andere shop. Mijn ervaringen bij deze shop zijn tot nu toe zijn erg aangenaam. Ik voel me welkom, relaxte sfeer heel vriendelijk en kundig personeel en je wordt echt stoned! Erg mooi producten! Je kunt gratis voor de deur parkeren! Een echte aanrader

-6

Oplichter daar allen. Slechte weet voor Nederlands wiet😘

-7

Hun wiet is Bijna altijd slechte wiet maar wel duur. Das is jammer wit wido kost 8.50 over al maar hier lichten ze je op omdat er geen andere schop in de buurt is.

-9

Het kan beter ze moeten beter inkopen dat kan iemand die niet rookt niet je kan niet aan alle Wiet zien of die goed is of die nep testen gewoon en echt wiet junk laten token dan vragen hoe en wat maar ze kijken naar de prijs als ie maar goedkoop is is ie goed voor hun. Ik hoop dat ik en vergunning kreeg dan had je eerlijk prijs betaalt. Maar ja de gemente is om gekocht 😂😂😂

ACTUALMENTE CERRADO

abre tuesday en 12:00

se abre en Google Maps

ACTUALMENTE CERRADO

abre tuesday en 12:00