Pax de Boot

Nijverheidssingel 8, Breda

3.2/5(14)
no verificado

Servicios

editar
pagar con tarjeta fácil aparcamiento zona de fumadores La información no ha sido verificada por Greenmeister.

Horario de apertura

editar

Comentarios

3
topcomment

Ach niet zo janken joh ga dan lekker naar een andere shop. Er zijn weinig goede shops hier in Breda. Ik kom niet vaak bij de boot. Maar als ik er kom is het een super gezellige shop en zeer klantvriendelijk personeel. Wiet is wel oke. Afentoe aparte soortjes meestal wel goed soms ook niet. Voor mij een 4 van de 5. En voor de klagers betaal paar euro meer en je hebt betere kwaliteit of blow gewoon niet.

2

Prima coffeeshop. Hij is wat kleiner dan andere shops dus daar is het assortiment ook naar. Over het algemeen bestaat dat qua wiet uit 2 soorten amnesia (10eu/gram en 11eu/gram) en white widow. Persoonlijk ben ik geen fan van de white widow, maar er is altijd wel iets anders beschikbaar. Overigens is het personeel erg aardig!

2

Nja, je dobbert meer ipv dat je vliegt

1

Haal gewoon 1 fucking dikke voor gedraaide en je bent te blij

1

Beste Amnesia in Breda

0

Zeer goede Amnesia voorgedraaide met een hoge high .Top kwaliteit !!

0

Gister voor €18 WW gehaald, moet nog stoned worden! En wa nie janken! Ik vertrouw erop dat ze me goede weed verkopen! En me niet belazeren!!

0

Zo dat was een domper slechtste weed in 35 jaar dat ik rook bizar dat ze dat durft te verkopen daar beter gedroogde gras uit me tuin roken oplichters was ook de laatste keer voor mijn

0

mooi ook halve gram 5 euro ook voor ene klein budget heb je hier genoeg

0

Lovely ppl nice place and really good staff 👍

0

Redelijke shop, meestal ook redelijke wiet. Alleen de laatste ww die k daar gehaald heb...jezus wat een bewerkte meuk! Heb je geen goede wiet verkoop dan niks want wat k hier heb is om te janken!!

0

Het is een moeilijke tijd voor coffeeshops hier in Noord Brabant met name voor de pax want wat ze je durven te verkopen is echt niet acceptabel. Als je niet genoeg vooraad goede wiet hebt dan betekent dat toch niet dat je rotzooi moet inkopen. Wiet is zeer slecht en bewerkt. En de maroc 10 is hetzelfde als de maroc 8 de maroc 12 en de maroc 25.

0

klein maar fijn nekje die

-1

Heel aardig personeel, meestal is de wiet wel goed, leuk vertoeven daar.