Roots

Snouckaertlaan 30, Amersfoort


Servicios

pagar con tarjeta fácil aparcamiento zona de fumadores amigable con el turista

Horario de apertura

verificado

Comentarios

13
topcomment

Deze shop is 20x beter dan horizon en zoo bij elkaar. Amnesia van 10euro per gram raakt je harder dan elke haze van de horizon. Zeer respectvolle mensen waar de klant koning is. Bij de horizon lijkt het net of je bij de koning op visitie komt.

3

Eindelijk een shop in Amersfoort waar ze het snappen. Ik krijg hetzelfde gevoel als ik in de shop Boerejongens sta. Vriendelijk personeel en staat daar om jou te helpen. Zij begrijpen dat jij als klant een prettige ervaring wilt overhouden na een bezoek. Ruime keus en prima prijzen. 8/10

2

Goede shop! Het wachten zeker waard, locatie is top en het menu ook.

2

Vuur 💎💎

2

Bij de ingang controle op Id, rechts is de balie voor als je iets wilt bestellen. Gorilla glue isolator is een zeer goede hasj alleen wel aan de prijs. De shop is in zijn geheel mooi en open ingedeel.

2

Ik ben hier nu al een aantal keer geweest en dit is wat ik eruit haal. De mensen zijn vriendelijk en het is een mooi gebouw. De wiet daarin tegen in over het algemeen bagger. Ja natuurlijk hebben ze de standaard wiet soorten waarvan je wat voelt, maar de blue berry bijvoorbeeld is gewoon rotzooi. De toppen zijn heel mooi maar je word er nog niet 1 minuut stoned van. Ik dacht eerst dat dit eenmalig een probleem was, maar toen ik het voor de tweede keer haalde en ik er weer niks van voelde (zelfs niet na een gram) was ik er wel klaar mee. Ze hebben best oke dingen maar het helpt ook niet dat de menu kaart heel vaak veranderd en dat bijv aardig wat strains weg zijn.

2

Amersfoort heeft er een goede coffeeshop bijgekregen met Roots. Deze kan zich meten met - mijns inziens - de beste coffeeshop tot nu toe, Horizon. Roots vaagt in ieder geval coffeeshop Zoo uit: vriendelijk personeel, geen gesjoemel én goede wiet zijn voor mij heel belangrijk. Dus naast mijn favoriet Horizon, is Roots voor mij een blijvertje nu. Én op een steenworp afstand van mijn huis.

1

Beautiful building but the lady who sells the weed doe'snt know anything about the sort. (like taste, very high or stoned) Also not a very spectacular menu in comparison to the other new shops in Amersfoort...

1

Fantastische shop, kwam voor goed advies waar het elders in Amersfoort nog vaak aan ontbreekt, en dat heb ik gekregen. Laagdrempelig om naar binnen te stappen, en alles behalve donker, louche of achteraf gelegen zoals ik vaak wel gewend ben. Heel prettig geholpen en informatie gekregen. Het pand zelf is ook prachtig, luxe ruim en open. Veel licht en een prettige vibe. Een zeer prettige ervaring. De hasj was top en sluit inderdaad aan bij wat ik zocht. kom hier absoluut terug.

1

Lekkere hasj!

1

je wordt behandeld als kleuter. je moet je fiets in het fietsenrek zetten , ondanks uitleg van je dat je een speciale fiets met dure velgen hebt. wordt niet begrepen !!! door een autoritaire deurman , pfff. meteen naar een andere shop dus en nooit meer terug

0

Goeie shop, blueberry goed te roken en redelijke prijzen opzich

0

Wat mij betreft de beste in Amersfoort en omstreken. Goede prijs voor een goeie joint. Ook de wiet en de hash is van prima kwaliteit. Goede sfeer, vriendelijk personeel. Ook een mooi ingerichte shop, ziet er strak uit. Ga zo door mensen!

0

Helemaal top! Prachtig van binnen, echt super goed spul, lekker gevarieerd en ontzettend aardige mensen! Ik ga nooit meer naar de Hori of Zoo. Roots is nu de enige voor mij.

0

Fijne shop met goede producten. Wel jammer dat niet altijd alles op voorraad is.

0

Lava cake ziet er goed uit, voel er niks van, en het is 15 de gram en blueberry ook slecht kwaliteit en zo nog meer, eerst hadden ze perfecte wiet nu is alleen 10x minder zoals het eerst was

0

Prima shop meer niet mooi gebouw slechte wiet jammer

0

prima hasj!

0

ruime shop met moderne uitstraling. Goed aanbod van verschillende lekkere hasjes!

0

ruime shop met moderne uitstraling. Zeker even langsgaan als je in de buurt bent!

0

Wat een een prachtige belevenis, echt een ervaring deze experience! Vanaf het moment dat ik binnenkwam tot het moment dat ik weg ging, echt heerlijk! Parking is top, goeie hotbox!

0

Goeie shop, ook mooie locatie

ACTUALMENTE ABIERTO

La cafetería Roots está abierta hasta 00:00

se abre en Google Maps

ACTUALMENTE ABIERTO

abierto hasta 00:00